Työpaikat

Tuotantogeologi

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Strategiamme on hyödyntää Karjalan kultalinjalla olevia satelliittiesiintymiä Pampalon tuotannon kasvattamiseen ja sen johdosta etsimme

Tuotantogeologia

Tuotantogeologin pääasiallisena tehtävänä on päivittäiset geologiset tehtävät liittyen alueen satelliittiesiintymiin. Näihin lukeutuvat näytteenotto, kartoitus, soijauksen suunnittelu, blokkimallin käsittely sekä malmin mallinnukset kairausten ja näytteenottojen perusteella. Tuotantogeologi osallistuu tiiviisti tuotannon suunnitteluun.

Tehtävä edellyttää geologin koulutusta, kaivossuunnitteluohjelmien perustuntemusta ja hyvää asennetta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa geologin kokemusta. Itsenäinen työote ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tuotantogeologin tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoive 15.9.2022 mennessä sampo.hirvonen@endomines.com

Lisätiedot Sampo Hirvonen, Kaivoksen johtaja
Puh. +358 50 576 0143

Takaisin

Rekrytoija: Endomines Oy

Toimipaikka: Pampalo, Ilomantsi

Kotisivut: www.endomines.com

Ilmoitus jatetty: 28.8.2022

Haku päättyy: 15.9.2022 klo

Työ alkaa: 15.9.2022

Kategoria: Itä-Suomen lääni