Työpaikat

Kevitsaan sähkö- ja automaatioasentajaksi!

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Sähkö- ja automaatioasentajia

Tehtävät
Asentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon ja avolouhoksen sähköjärjestelmien ja –laitteiden sekä erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta sähkö- ja automaatiokunnossapitotehtävistä tehdas- ja tuotantolaitosympäristössä.

Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sähkö- ja automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen vuorotyössä (5+5 /10h päivävuorossa tai 4+6/12h päivä- ja yövuorossa).

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa automaatioinsinööri Juha Oikarinen(juha.oikarinen@boliden.com) tai sähköinsinööri Petri Koivula(petri.koivula@boliden.com).

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa: https://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 30.9.2022. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastattelun heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 6 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Kaivoksen avolouhoksesta louhitaan 10 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 25.8.2022

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 23:55

Työ alkaa: 3.10.2022

Kategoria: Lapin lääni