Työpaikat

Prosessityöntekijöitä

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee rikastamolle kahta määräaikaista

Prosessityöntekijää


Tehtävät
Rikastamon prosessityöntekijän työtehtäviin kuuluvat rikastamon tuotannon tehtävät kaikissa prosessin vaiheissa: murskauksessa, jauhatuksessa, vaahdotuksessa ja vedenpoistossa. Työtehtävät edellyttävät valmiutta ja soveltuvuutta vuorotyöhön.

Koulutus ja vaatimukset
Arvostamme alan perustutkintoa ja kokemusta prosessityöskentelystä. Katsomme eduksi harjoittelu- ja työkokemuksen kaivos- tai teollisuusympäristöstä (rikastamo/kunnossapito).
Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, täsmällisyyttä ja sopeutumista erilaisiin työoloihin. Prosessityöntekijän tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä turvallisesti haastavissa ja pölyisissä olosuhteissa. Hakijalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteista lähestymistapaa työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rikastamon käyttöpäällikkö Antti Niemelä, antti.niemela@boliden.com.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen kaivosteollisuuden avainpaikalla.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi Bolidenin urasivujen kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 30.1.2022 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 6 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 4.1.2022

Haku päättyy: 30.1.2022 klo 23:55

Työ alkaa: 14.2.2022

Kategoria: Lapin lääni