Työpaikat

Sähköasentaja

Otso Gold Corp. on kanadalainen pörssiyhtiö, jonka lippulaivaprojekti on Raahessa Mattilanperällä sijaitseva Otso Gold kultakaivos. www.otsogold.com

Haemme nyt Otso Goldin Raahen kultakaivokselle

Sähköasentajaa

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä myös vuoroissa tarvittaessa. Työt suoritetaan paikan päällä Raahen kultakaivoksella.

Tulet työskentelemään osana Otso Goldin rikastamon tiimiä ja pääasiallisena tehtävänäsi on sähköasentajan työtehtävät.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähköasentajan työtehtävistä. Työtehtävät ovat suurimmaksi osaksi kunnossapitoa ja tehtävässä menestymiseen tarvitset ongelmanratkaisutaitoja. Eduksesi laskemme aikaisemman kokemuksen automaatioasentajan työtehtävistä. Tarkkuus ja työturvallisuus ovat erittäin tärkeitä kyseisessä työssä. Tärkeää on myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, sillä kaivokselle ei pääse julkisilla kulkuvälineillä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan yrityksessä, jolle työntekijät ja yhteiskuntavastuu ovat tärkeitä asioita. Pääset mukaan yrityksen kasvuvaiheeseen ja antamaan oman panostuksen yrityksen menestymisen eteen.

Valmis uusiin haasteisiin? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän nopealla aikataululla.

Lisätietoja voit kysellä Antti Pääkköseltä 050 444 4467. Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit lähettää 30.11 mennessä osoitteeseen antti.paakkonen@otsogold.com

Takaisin

Rekrytoija: Otso Gold

Toimipaikka: Raahe

Kotisivut: www.otsogold.com

Ilmoitus jatetty: 16.11.2021

Haku päättyy: 30.11.2021 klo

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni