Työpaikat

Mekaaninen asentaja - tule mukaan joukkoomme!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää 950 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme tehdaspalvelu- ja malminkäsittelytoimintoihin mekaanisia asentajia joko vuoro- tai päivätyöhön. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen vastuualueesi laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviin.

Sinulla on kone- ja metallialan peruskoulutus tai muulla tavalla hankittua kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Olet reipas, huolellinen, motivoitunut, työtä pelkäämätön ja valmis oppimaan uutta. Sinulla on tinkimätön turvallisuusasenne.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin.

Huolehdimme sinusta – meillä on mm. kattava työterveyshuolto sekä virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia vapaa-ajalle. Terrafamen tuotantoalue sijaitsee Sotkamossa. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, soita arkisin klo 7.30-15.00 käyttöpäällikkö Antti Nymanille tai kunnossapitopäällikkö Tapio Rysälälle, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 30.11.2021 mennessä osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 4.11.2021

Haku päättyy: 30.11.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni