Työpaikat

Kiinteän kaluston asentaja

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kultakaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää. Kittilän kaivos on Euroopan suurin kultakaivos ja työllistää noin 500 työntekijää ja tarjoaa työntekijöilleen uusia rooleja, vastuita ja tehtäviä malminetsinnässä, kehitystehtävissä, tuotannossa ja hallinnossa. Meillä työskentelee alan ammattitaitoisimpia tiimejä ja tunnistamme, että henkilöstömme on avain menestykseemme.

Etsimme nyt Kittilän kaivokselle

KIINTEÄN KALUSTON ASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työssäsi toimit aluksi asentajana Kittilän kaivoksen nostokuilua rakentavan urakoitsijan työryhmässä. Projektin valmistuttua jatkat työskentelyä maan alaisen kaivoksen kiinteän kaluston kunnossapidossa. Työ on vuorotyötä.

Päätehtäväsi kuiluprojektissa on

– toimia projektin ajan monipuolisissa työtehtävissä nostokuilua rakentavan urakoitsijan työryhmässä
– turvallisen työympäristön ylläpito, valvonta ja kehittäminen
– laadunvalvonta oman tehtäväkenttäsi osalta
– tarvittava raportointi.

Kuiluprojektin valmistuttua toimit kiinteän kaluston kunnossapitotiimin asentajana vaihtelevissa työtehtävissä. Kiinteään kalustoon kuuluvat esimerkiksi vedenpoisto, ilmanvaihto, korjaamokalusteita ja tulevaisuudessa myös kivilinja sekä nostokuilu.

Odotamme sinulta

– soveltuvaa teknistä koulutusta ja / tai työkokemusta alalta.
– erinomaista turvallisuusasennetta
– avointa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin niin projektissa kuin sen jälkeenkin
– englannin kielen suullista taitoa (keskustelun tulee onnistua, ammattisanasto kertyy aikanaan työtä tehdessä)
– hyvää ryhmätyöasennetta
– kokemus kaivoksessa työskentelystä katsotaan eduksi.

Haluamme olla hyvä työpaikka ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, mm. henkilöstörahasto- ja osake-ostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat, ja tuemme kattavasti vapaa-ajan liikuntaa.

Kiinnostuitko? Täytä henkilötietosi ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.10.2021? mennessä rekrytointijärjestelmäämme https://agnicoeagle.taleo.net/careersection/2/jobsearch.ftl?lang=fi.

Lisätietoja: Maanalaisen kaivoksen kiinteän kaluston kunnossapitoinsinööri Antti Tammela, puh. 040 661 5468, antti.tammela@agnicoeagle.com.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilä

Kotisivut: https://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 7.10.2021

Haku päättyy: 24.10.2021 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni