Työpaikat

Geotekninen/ kalliotekniikan insinööri

Geotekninen insinööri/ nuorempi kalliotekniikan insinööri

Kiinnostaisiko sinua ura Euroopan suurimmalla kultakaivoksella Kittilässä?

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kultakaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Euroopassa. Työllistämme noin 500 omaa ja 500 urakoitsijoiden työntekijää.

Etsimme nyt joukkoomme GEOTEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ / NUOREMPAA KALLIOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimit osana kalliomekaniikkatiimiä, joka varmistaa omalta osaltaan vakaan ja turvallisen tuotannon toteutumisesta maanalaisessa kaivoksessa ja tehtävässäsi

– seuraat kalliomassan käyttäytymistä maanalaisessa kaivoksessa eri menetelmin ja raportoit havainnoistasi
– suunnittelet ja seuraat kalliolujitusta ja toimit tuotantotiimin tukena päivittäisissä tuentaan ja kalliomekaniikkaan liittyvissä asioissa
– kehität kaivoksen kalliomekaanista seurantaa esimerkiksi mikroseismiikan avulla.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

– korkeakoulututkinto maa- tai kalliorakentamisesta, rakennustekniikasta, kallioperägeologiasta tai muulta lähialalta (AMK, DI). Otamme huomioon myös opinnoissaan pitkälle edenneet opiskelijat.
– hyvät vuorovaikutustaidot
– turvallisuusorientoituneisuus ja halu oppia uutta
– sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kaivos- tai kalliorakennusalalta tai rakennegeologiasta, 3D-mallinnuksesta ja CAD-ohjelmien käytöstä. Annamme tähän tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutamme tarvittaessa ohjelmistojen käyttöön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Turvallisuus on meille kaikkein tärkein asia, mutta heti sen perässä tulevat ympäristönsuojelu, työntekijöiden arvostus ja hyvinvointi sekä tiivis yhteistyö paikallisyhteisöjen kanssa.

Työntekijänämme saat täydennyskoulutusta ja osaavan tiimin tuen. Kattavan työterveyshuollon lisäksi meillä on ylimääräinen sairauskuluvakuutus työntekijöille. Työmatkan voit kulkea turvallisesti bussilla ja lounaat nauttia henkilöstöravintolassamme. Avustamme sinua asunnon etsinnässä.

Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja tarjoamme muutakin vapaa-ajantoimintaa koko perheelle. Pisteenä iin päällä on kilpailukykyinen palkka ja bonusohjelma sekä mahdollisuus rahastoida henkilörahastoon ja hankkia yhtiön osakkeita.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV rekrytointijärjestelmämme https://agnicoeagle.taleo.net/careersection/2/jobsearch.ftl?lang=fi kautta 25.10.2021 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Katja Sahala, puh. 050 0772138 (ma-pe klo 14-16), katja.sahala@agnicoeagle.com.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kiistala

Kotisivut: https://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.10.2021

Haku päättyy: 25.10.2021 klo

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni