Työpaikat

ASSISTANT CONTROLLER - TULE MUKAAN JOUKKOOMME!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää 950 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme Assistant Controlleria osallistumaan monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Päätehtäviäsi ovat johdon kuukausi- ja kvartaaliraportointi sekä budjetointiin ja ennusteprosessiin osallistuminen. Lisäksi osallistut sisäisen ja ulkoisen laskennan kehityshankkeisiin sekä avustat muissa taloudellisen raportoinnin tehtävissä. Raportoit työssäsi talouspäällikölle, mutta tulet tekemään läheistä yhteistyötä niin taloustiimin kuin tuotanto-osastojen kanssa. Työsuhde on vuoden kestävä määräaikaisuus.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, DI, tradenomi) tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Aiempi työkokemus taloushallinnon tehtävistä on eduksi, mutta tarjoamme myös hienon mahdollisuuden tulevaisuuden kyvyille. Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja hoitaa tehtävänsä aikataulujen mukaisesti. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä hyvää MS Office -ohjelmien käyttötaitoa. Etenkin erinomaiset excel-taidot katsotaan eduksi.

Kuulut noin 10 hengen taloustiimiin. Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Huolehdimme sinusta – meillä on mm. etätyömahdollisuus, kattava työterveyshuolto sekä virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia vapaa-ajalle.
Terrafamen tuotantoalue sijaitsee Sotkamossa. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, soita talouspäällikkö Pipsa Lautsalolle, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2021 mennessä osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.
Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 29.9.2021

Haku päättyy: 15.10.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni