Työpaikat

Laboratorioalan ammattilainen – tule mukaan joukkoomme!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää 900 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme laboranttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat laadunvalvonta, tuotantoprosessien seuranta sekä ympäristönäyte- ja vesianalytiikka.

Sinulla on soveltuva laboratorioalan koulutus sekä kokemusta laiteanalytiikasta ja laboratoriotyöskentelystä teollisuusympäristössä. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sinulla on pitkäjänteinen ja turvallinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Kuulut noin 30 hengen laboratoriotiimiin. Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Huolehdimme sinusta myös mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen tuotantoalue sijaitsee Sotkamossa. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, soita laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemelle, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.9.2021 mennessä osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2021

Haku päättyy: 30.9.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni