Työpaikat

Mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelija

Haemme nyt Kittilän kaivokselle

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON TYÖNSUUNNITTELIJAA

Työnsuunnittelijana vastaat uuden rakenteilla olevan typenpoistolaitoksen mekaanisten varaosien määrittelystä ja kunnossapitosuunnitelmien teosta.

Olet osa tiimiä johon kuuluu kunnossapidon työnjohtajat ja asentajat, tuotantohenkilöstö ja prosessikehitykseen osallistuvat henkilöt, ostajat sekä luotettavuusinsinöörit. Työsuhde on määräaikainen 23.12.2022 asti.

Sinulla on

– teknisen alan korkeakoulututkinto (esimerkiksi prosessi-, kone-, kunnossapito- tai koneautomaatiotekniikka) tai hyvä mekaanisen kunnossapidon osaaminen
– tinkimätön turvallisuusasenne
– suunnitelmallinen ja tuloksekas tapa tehdä työtä
– itseohjautuvuutta ja tiimitaitoja
– ymmärrys mekaanisesta kunnossapidosta, sen suunnittelusta ja tietojärjestelmistä
– teknisten dokumenttien lukutaitoa.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, mm. henkilöstörahasto- ja osake-ostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat, ja tuemme kattavasti vapaa-ajan liikuntaa.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus.

Täytä henkilötiedot ja lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme https://agnicoeagle.taleo.net/careersection/2/jobsearch.ftl?lang=fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.9.2021. Lisätietoja saat rikastamon kunnossapitotiimin päälliköltä Kimmo Haataiselta, puh. 040 7242 855 tiistaisin klo 14 – 15.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilä

Kotisivut: https://agnicoeagle.fi/

Ilmoitus jatetty: 30.8.2021

Haku päättyy: 19.9.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni