Työpaikat

Oletko sinä uusi KAIVINKONEENKULJETTAJAMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Suomen suurimmalle kaivokselle Sotkamoon. Tehtävääsi kuuluu mm. louheiden ja murskeiden kuormaus tuotannon kaivinkoneella.

Sinulla on ammattimainen asenne ja aikaisempaa kokemusta kaivinkonetöistä. Olet oma-aloitteinen ja luotettavaa tiimipelaaja. Turvallisuusasioiden huomioiminen on sinulle tärkeää.

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 18.4.2021 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-15 käyttöinsinööri Antti Niskanen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 22.3.2021

Haku päättyy: 18.4.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni