Työpaikat

Oletko sinä uusi AUTOMAATIOTYÖNJOHTAJAMME /-SUUNNITTELIJAMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme nyt automaatiotyönjohtajaa tai automaatiotyönsuunnittelijaa teollisuusalueellemme. Tehtäviisi kuuluu prosessiteollisuuden automaatioaluekunnossapidon tehtävät ja ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä tuotannon organisaation kanssa. Olet mukana kehittämässä työturvallisuutta, kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä. Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tehtävässä on eduksi osaaminen seuraavilla osa-alueilla:

  • prosessiteollisuuden automaatio ja instrumentointi
  • ohjausjärjestelmien tuntemusta (Siemens S7, Beckhoff, ValmetDNA)
  • turva-automaatio
  • ATEX-ympäristön vaatimukset
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • ennakkohuolto-ohjelmien tuntemus

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.3.2021 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen , p. 020 7130 800 (vaihde).

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 5.2.2021

Haku päättyy: 14.3.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni