Työpaikat

Nordkalk hakee kesätyöntekijöitä

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen kalkkibisneksen rokkistarojen kanssa? Meillä on tarjolla monenlaisia kesätöitä, joissa saat monipuolista työkokemusta, kenties jo tulevalta opiskelualaltasi. Mielenkiitoisen tekemisen lisäksi meillä on kaverin auttamisen kulttuuri ja työtäsi ohjaavat kesän aikana mukavat esimiehet ja työkaverit.

Haemme kesätyöntekijöitä Nordkalkin eri paikkakunnille mm. Paraisille, Lappeenrantaan ja Lohjalle.

  • Kaivoksen työnjohtajan sijaisuus
  • Louheautonkuljettaja
  • Prosessinhoitaja

ja monen muuhun alan eri tehtäviin

Kaikki kesätyöpaikat on avattu nettisivuillamme. Jos kiinnostuit laitathan hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa, https://www.nordkalk.fi/ura-nordkalkissa/ viim. 28.2.2021.

Nordkalkin tuote, kalkkikivi, on ollut olemassa 2000 miljoonaa vuotta, itse yhtiö on toiminut vuodesta 1898. Olemme siis vakaa kuin kivi. Tuotteemme, ympäristöystävällinen kalkkikivi, on välttämätön niin ilman ja veden puhdistuksessa kuin viljelysmaan tuottavuudelle ja yhteiskunnan pyörien pyörimiselle.

Meidän mielestämme Nordkalk on yhtä kuin Nordkalkissa työskentelevät ihmiset, ja Nordkalkin ihmiset ovat kalkkibisneksen rokkistaroja! Ja entä ne meidän kaivokset? Ne ovat täynnä mahdollisuuksia kivenkoville ammattilaisille.

Takaisin

Rekrytoija: Nordkalk Oy Ab

Toimipaikka: Parainen

Kotisivut: https://www.nordkalk.fi/

Ilmoitus jatetty: 15.1.2021

Haku päättyy: 28.2.2021 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Etelä-Suomen lääni Itä-Suomen lääni