Työpaikat

Kesätyöntekijöitä Kevitsaan

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee eri osastoille

Kesätyöntekijöitä

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea kesätöihin Kevitsan kaivokselle ja saada arvokasta työkokemusta! Kesätyöntekijänä olet yksi meistä ja pääset mukaan ammattitaitoiseen porukkaan kaivosympäristössä.

Koulutus ja vaatimukset
Etusijalla valinnassa ovat alan opiskelijat. Kesätyöntekijät työskentelevät 3–5 kuukautta ja töitä tehdään työtehtävästä riippuen päivä- tai vuorotyössä. Kaikille työntekijöillemme on järjestetty ilmainen työmatkakyyti Sodankylä-Kevitsa-Sodankylä, mutta asumisen kesätyöntekijät järjestävät itse. Tuotannon työtehtävissä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja tukitoimintojen työtehtävissä englannin kielitaito on eduksi. Edellytämme kesätyöntekijöiltä täysi-ikäisyyttä. Muutamissa työtehtävissä vähintään B-luokan ajokortti on tarpeen.

Hakemukset
Olemme avanneet kesätyöpaikat nettisivuillemme osastoittain ja sivuilta löydät myös tarvittavat lisätiedot. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.

Kiinnostuitko? Laita siis hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 7.2.2021.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi mukavassa työyhteisössä. Sodankylän kunnassa sinulla on tilaisuus nauttia Lapin luonnosta ja sen tarjoamista harrastusmahdollisuuksista.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 11.1.2021

Haku päättyy: 7.2.2021 klo 23.59

Työ alkaa: 3.5.2021

Kategoria: Lapin lääni