Työpaikat

Metallurgi

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivokselle

METALLURGIA
Vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat rikastamon tuotantoprosessin päivittäinen seuranta sekä tuottavuuden kehittämiseen ja tutkimushankkeiden toteuttaminen turvallisuus- ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Työskentelet osana rikastamon metallurgista tiimiä. Työ edellyttää metallurgisen osaamisen lisäksi sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa, automaatiojärjestelmien tuntemusta ja datankäsittely- ja prosessimallinnusosaamista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tulostavoittellisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työ on päivätyötä.

Odotamme sinulta

– metallurgian, rikastustekniikan, prosessi- tai kemiantekniikan ylempää korkeakoulututkintoa
– vaihtoehtoisesti sinulla voi olla myös alempi korkeakoulututkinto ja yli 5 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
– tiimityöskentelykykyä ja joustavuutta
– IT-taitoja ja automaatiojärjestelmän tuntemusta
– aiempaa työkokemusta kaivos- ja prosessiteollisuudesta työskentelystä.

Lisäksi arvostamme

– tinkimätöntä turvallisuusasennetta
– halua kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää itseään, ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvät henkilöstöedut. Avustamme tarpeen mukaan asunnon hankinnassa.

Kiinnostuitko työpaikasta? Lähetä hakemuksesi 17.1.2021 mennessä osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com.

Haastattelemme hakijoita jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Mainitsethan työhakemuksessa, milloin voit aloittaa työn.

Lisätietoja: Vanhempi metallurgi Laura Nevatalo, laura.nevatalo@agnicoeagle.com, puh. 040 126 0281.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kiistala

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 3.12.2020

Haku päättyy: 17.1.2021 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni