Työpaikat

Oletko sinä uusi KASAN PURUN OPERAATTORIMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme kasan purun operaattoria vuorotyötehtäviin. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen osallistuminen työjohdon osoittamiin prosessin tuotanto- ja käynnissäpitotehtäviin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon, tinkimätöntä työturvallisuusasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tekniikan alan koulutus ja aikaisempi teollisuusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 käyttöpäällikkö Aki Tolonen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2020 osoitteesa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 9.11.2020

Haku päättyy: 30.11.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni