Työpaikat

Henkilöstöassistentti

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Henkilöstöassistenttia

Tehtävät
Boliden Kevitsan HR-osasto tukee Kevitsan kaivoksen esimiehiä ja henkilöstöä kaikkien työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyvien työsuhdeasioiden käsittelyssä. Osallistumme aktiivisesti sisäisen viestinnän ja osaamisen kehittämiseen, palkitsemisen ja työympäristön kehittämiseen sekä työhyvinvointitoimintaan.

Haemme nyt henkilöstöassistenttia avustamaan henkilöstökehittäjiä kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessissa ajalle 1.12.2020–31.5.2021.

Päätehtäväsi ovat:

  • Työpaikkailmoitusten laadinta ja julkaisu
  • Hakemusten hallinnointi/käsittely ja yhteydenpito hakijoihin
  • Työhaastattelujen järjestäminen
  • Työhaastatteluissa mukana oleminen HR-edustajana
  • Työsopimusten laatiminen
  • Perehdytyksessä avustaminen

Lisäksi osallistut työhöntulotarkastusten järjestämiseen, henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon HR-järjestelmässä sekä avustat HR-tiimiä muissa ajankohtaisissa kehitysprojekteissa.

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävä soveltuu erinomaisesti tukemaan henkilöstöhallinnon, liiketalouden, psykologian, kasvatustieteiden tai muun vastaavan alan opintoja. Myös valmistuneille alan osaajille henkilöstöassistentin tehtävä on loistava mahdollisuus tutustua kansainvälisen kaivosyhtiön liiketoimintaan, toimintakulttuuriin sekä johtamisen ja henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä käsitellä asioita ehdottoman luottamuksellisesti sekä työsuhteen aikana, että sen jälkeen. Lisäksi olet huolellinen sekä järjestelmällinen ja kykenet aikatauluttamaan ja organisoimaan tapaamisia. Omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä (HR-järjestelmät) ja sosiaalisen median hyödyntämistä sekä hallitset MS Office –perusteet (Word ja Outlook).

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön ja hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen kaivosteollisuuden avainpaikalla.
Suomen toiseksi suurimmassa kunnassa Sodankylässä sinulla on mahdollisuus ihastella revontulia, paukkupakkasia ja yöttömiä öitä.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa henkilöstökehittäjä Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 1.11.2020.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 13.10.2020

Haku päättyy: 1.11.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 1.12.2020

Kategoria: Lapin lääni