Työpaikat

Oletko sinä uusi KEMISTIMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme kemistiä laboratorioomme Sotkamoon. Tehtävän arvioitu aloitus on mahdollisimman pian.

Kemistinä toimit uusien ICP-OES ja ICP-MS -laitteiden vastuuhenkilönä. Työtehtäviisi kuuluu mm. analyysitoiminnan menetelmäkehityksen suunnittelu, toteutus ja ohjeistus, menetelmien validointi ja prosessin laadunvalvonta. Toimit tiiviissä yhteistyössä laboratoriohenkilökunnan sekä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää kokemusta ICP-OES ja ICP-MS -laiteanalytiikasta ja menetelmäkehityksestä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto analyyttisen tai epäorgaanisen kemian alalta, pitkäjänteinen ja vastuullinen työote sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemi, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat).  Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 18.9.2020

Haku päättyy: 31.10.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni