Työpaikat

Tuotannonsuunnittelija (LOMP)

Boliden Kevitsan monimetallikaivos Sodankylässä on Suomen suurimpia kaivoksia. Käyttämämme kalusto on uutta ja edustaa alan parasta saatavilla olevaa teknologiaa. Palveluksessamme on yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee kaivososastolle

Tuotannonsuunnittelijaa

Tehtävät

Tuotannonsuunnittelija vastaa kaivoksen eliniän kattavan tuotantosuunnitelman (LOMP) laadinnasta ja ylläpidosta. Tuotannonsuunnittelija toimii kaivossuunnittelutiimissä, joka muodostuu lyhyen ja pitkän tähtäimen suunnittelun, porauksen, panostuksen, kalliomekaniikan ja kaivosmittauksen asiantuntijoista.

Tuotannonsuunnittelijan pääasialliset työtehtävät ovat:

 • Pitkän tähtäimen louhintasuunnitelman (LOMP) laatiminen
 • Pitkän tähtäimen tuotantoennusteen päivittäminen vuosineljänneksittäin
 • Vaihtoehtoisten pitkän tähtäimen louhintasuunnitelmien ja tuotantoennusteiden laadinta ja vertailu
 • Cut off – strategian laadintaan osallistuminen

Koulutus ja vaatimukset

 • Korkeakoulututkinto kaivostekniikasta tai muuten hankitut tehtävän menestykselliseen hoitamiseen vaadittavat vastaavat tiedot
 • Vähintään 5 vuoden työkokemus kaivosteollisuudesta, josta vähintään kaksi vuotta suunnittelutehtävissä
 • Avolouhoksen tuotanto- ja suunnitteluprosessien tuntemus
 • Kaivosgeologian perusteiden tuntemus
 • Kaivossuunnittelu- ja aikataulutusohjelmien käytön hallinta (Surpac, Deswik, OPMS)
 • Hyvät yhteistyötaidot
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen hallinta

Etsimämme henkilö ymmärtää kaivosteollisuuden tärkeyden osana metallien jalostuksen arvoketjua ja teollista toimintaa. Edellytämme myös sitoutumista työ- ja ympäristöturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen sekä toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja
Lisätietoa työtehtävästä antaa vanhempi kehitysinsinööri Sami Ojanen (sami.ojanen@boliden.com tai +46 70 279 2650), muussa tapauksessa kaivososaston päällikkö Esko Pystynen (esko.pystynen@boliden.com tai 040 586 6460). Hakuprosessiin liittyviä lisätietoja voit kysyä Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttuselta (minna.helttunen@boliden.com).

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus joko suomeksi tai englanniksi osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 15.8.2020.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän modernin kaivostoiminnan eturintamassa.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 23.7.2020

Haku päättyy: 15.8.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 7.9.2020

Kategoria: Lapin lääni