Työpaikat

Kiinteistöhuollon työnjohtaja

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kiinteistöhuollon työnjohtajaa

Onko sinulla jämäkkä ja turvallisuuslähtöinen työote, hyvät organisointitaidot ja kyky viedä asioita eteenpäin? Tule meille kunnossapidon työnjohtajaksi!

Tehtävät
Toimit työnjohtajana kaivoksen kiinteistöteknisissä kunnossapitotehtävissä koko kaivosalueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistötekniikan ja LVI-laitteiden kunnossapito ja kunnonvalvonta. Lisäksi vastaat kunnossapidon ja tekniikoiden kehittämisestä ja teet sitä koskevia pitkän aikavälin suunnitelmia. Työnjohtajana raportoit alueesi kunnossapitoinsinöörille ja toimit kiinteistöhuollon asentajatiimin esimiehenä. Vastaat myös kiinteistöteknisten töiden tilaamisesta urakoitsijoilta ja valvot heidän työtään. Hoidat kunnonvalvonnan ja kunnossapitotöiden raportoinnin sujuvasti osana työtehtävääsi. Työnjohtaja tekee tiiviisti yhteistyötä kaivoksen eri osastojen ja tiimien sekä urakoitsijoiden kanssa.

Koulutus ja vaatimukset
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa kiinteistö- tai rakennustekniikan alalta, tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen kiinteistöhuollon esimiestehtävistä. Edellytämme aiempaa työkokemusta kiinteistötekniikan alalta.
Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Olet palveluhenkinen ja valmis pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa 31.7.2020 saakka kunnossapitoinsinööri Reijo Orvola (reijo.orvola@boliden.com) ja 3.8.2020 alkaen kunnossapitoinsinööri Juho Pelkonen (juho.pelkonen@boliden.com).
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen (minna.helttunen@boliden.com).

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus sähköisen rekrytointilinkin kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 19.8.2020 mennessä.
Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Työn vastapainoksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. 

 

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 21.7.2020

Haku päättyy: 19.8.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 14.9.2020

Kategoria: Lapin lääni