Työpaikat

Oletko sinä uusi MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAMME?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiö on bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi.

Haemme asentajia mekaaniseen kunnossapitoomme. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen vastuualueesi laitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtäviin käynninaikana ja huoltoseisokeissa.

Sinulla on kone- ja metallialan peruskoulutus tai muulla tavalla hankittua kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Työturvallisuusasenteesi on tinkimätön ja ymmärrät laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen. Työaikamuoto on päivävuoro tai TAM17 10h.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 6.-17.7. ja 3.-14.8. välisenä aikana kunnossapitopäällikkö Pekka Lappalainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 18.6.2020

Haku päättyy: 16.8.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni