Työpaikat

Senior ICT Specialis - Networks

Haemme Agnico Eaglen Kittilän kaivoksen ICT-tiimiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

SENIOR ICT SPECIALIST – NETWORKS

Toimit osana Kittilän kaivoksen osaavaa kymmenhenkistä ICT-tiimiä. Vastuullasi on yhtiön kiinteiden ja langattomien verkkojen ja –ympäristöjen käytettävyys ja kehittäminen, sekä uuden teknologian arviointi, testaus ja käyttöönotto. Kaivoksemme ja liiketoimintamme laajenee, minkä lisäksi toteutamme useita kehityshankkeita mm. automaation ja IoT:n parissa, mikä tekee työstäsi erityisen mielenkiintoista ja haastavaa.

Hakemallamme henkilöllä on:

– Soveltuva koulutus ja vahva osaaminen verkkoteknologioista (katsomme eduksi CCNP- ja CCIE- tuntemuksen)
– Halu ja kyky kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun
– Hyvät vuorovaikutustaidot (myös englanniksi)
– Ongelmanratkaisu- ja organisointi-kykyä
– Projektijohtamisen taitoja

Tule osaksi Agnico-perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme pääkonttorin asiantuntijoiden kanssa, joten työssäsi on vahva kansainvälinen twist. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, mm. henkilöstörahasto- ja osake-ostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat, sekä tuemme kattavasti vapaa-ajan liikuntaa. Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia asuinpaikkoja, joissa mm. lapsiperheet nauttivat hyvistä ja sujuvista lähipalveluista, sekä aktiiviset harrastajat rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Huikeana Tunturi-Lapin ykköskohteena seutu kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto. Kaivokselle kuljet kätevästi työmatkabussilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Anna Lapin lumota! Lähetäthän hakemuksesi ICT&Automation -tiimin päällikölle Jan Nakolinnalle osoitteeseen jan.nakolinna@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.7.2020.

Haastattelemme hakijoita etäyhteydellä 8.7. ja 9.7.2020. Lisätietoja antaa Jan Nakolinna, puh. 040 8425 414, jan.nakolinna@agnicoeagle.com .

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilä, Kiistala

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 12.6.2020

Haku päättyy: 5.7.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni