Työpaikat

Oletko sinä uusi laboratorioanalyytikkomme / -insinöörimme tai kemistimme?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme laboratorioanalyytikkoa / laboratorioinsinööriä / kemistiä Terrafamen laboratorioon Sotkamoon.

Työtehtäviisi kuuluu mm. menetelmäkehitystä eri analysaattoreille (esim. IC, ICP-OES, ICP-MS, C/S- ja partikkelikokoanalysaattori), erilaisiin kehitysprojekteihin liittyvien kokeiden suunnittelua ja toteutusta, laitevastuita sekä laboratoriomestarin (laboratorion lähiesimies) sijaistamista.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää kokemusta laiteanalytiikasta ja menetelmäkehityksestä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme esimieskokemusta sekä kiinnostusta oman työympäristön kehittämiseen. Sinulla on soveltuva laboratorio- tai kemianalan koulutus, pitkäjänteinen ja vastuullinen työote sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 18.-30.6. välisenä aikana laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemi ja 1.-19.7. välisenä aikana kemisti Minna Heikkinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 19.7.2020 osoitteessa www.kykyjen talteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 3.6.2020

Haku päättyy: 19.7.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni