Työpaikat

Sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivokselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SÄHKÖ- TAI AUTOMAATIOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ

Toimit osana Kittilän kaivoksen sähkökunnossapidon tiimiä. Tiimi vastaa tuotanto-toimintojen ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatio –alan suunnittelusta, kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Työsi voi sisältää esimerkiksi sähkökunnossapidon työnsuunnittelua ja työnjohtoa, prosessi-instrumentointia tai automaatiosuunnittelun tukea. Monipuolisessa työssä näet koko ketjun suunnittelusta toteutukseen. Työympäristömme on mielenkiintoinen ja haastava sekä sähkö- ja automaatioalan konkarille että uransa alkuvaiheessa olevalle. Tuotantoprosesseissamme ja niiden tukitoiminnoissa hyödynnämme laajasti sekä heikko- että vahvavirtaa, ja kehitämme jatkuvasti sekä prosessi- että kaivosajoneuvoautomaatiota. Muokkaamme toimenkuvaasi perustuen osaamiseesi, kokemukseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sekä tuotantomme tarpeisiin.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

– korkeakoulututkinto sähkö- tai automaatioalalta (AMK, YAMK tai YO), tai vastaava pätevyys
– tinkimätön turvallisuusasenne
– ymmärrystä sähkö- ja/tai automaatioratkaisuista prosessiteollisuudessa
– tiimihenkeä ja paineensietokykyä
– ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa.

Luemme eduksesi myös

– teollisuuden prosessisähköistyksen kokemuksen
– automaation/instrumentoinnin kenttälaitteiden kokemuksen.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.6.2020. Täytämme tehtävän kohdatessamme sopivan hakijan. Lisätietoja saat sähkökunnossapidon General Supervisor Erkki Nevanperältä, puh. 040 7127 697.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 18.5.2020

Haku päättyy: 3.6.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni