Työpaikat

Senior ICT Specialist - Networks

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivoksen ICT-tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SENIOR ICT SPECIALIST – NETWORKS

Toimit osana Kittilän kaivoksen osaavaa kymmenhenkistä ICT-tiimiä. Vastuullasi on kaivoksen kiinteiden ja langattomien verkkojen ja ympäristöjen käytettävyys ja kehittäminen sekä uuden teknologian arviointi, testaus ja käyttöönotto. Kaivoksemme ja liiketoimintamme laajenee jatkuvasti, minkä lisäksi toteutamme useita kehityshankkeita muun muassa automaation ja IoT:n parissa, mikä tekee työstäsi erityisen mielenkiintoista ja haastavaa.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

– tehtävään soveltuva koulutus ja vahva verkkoteknologioiden osaaminen
– kokemusta turvallisen ja vikasietoisen verkon jatkuvasta kehittämisestä
– halua ja kykyä aktiiviseen kehittämiseen
– hyvät vuorovaikutustaidot (myös englanniksi)
– ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa
– projektijohtamisen taitoja.

Katsomme eduksesi myös CCNP- ja CCIE- tuntemuksen.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.5.2020. Täytämme tehtävän kohdatessamme sopivan hakijan. Lisätietoja saat ICT & Automation -tiimin päälliköltä Jan Nakolinnalta, puh. 040 8425 414, jan.nakolinna@agnicoeagle.com.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän Kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.5.2020

Haku päättyy: 24.5.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni