Työpaikat

Technical Support Technician

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivoksen ICT-tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TECHNICAL SUPPORT TECHNICIAN

Toimit osana Kittilän kaivoksen osaavaa kymmenhenkistä ICT-tiimiä. Teknisenä tukena vastaat tietokoneiden, oheislaitteiden ja verkkolaitteiden käytettävyydestä sekä käyttäjien opastuksesta.

Työsi sisältää muun muassa tukipyyntöjen ratkaisua, tukipyyntöjärjestelmän hallinnointia sekä kiinteiden ja langattomien yhteyksien ja IP-pohjaisten kenttälaitteiden ylläpitoa. Pääset työssäsi tutustumaan kaivoksen tuotantoprosessiin monipuolisesti, sillä ylläpitotöitä tehdään myös tuotanto-osastoilla, kuten maanalaisessa kaivoksessa. Odotamme, että haluat kasvaa tehtävässäsi ammatillisesti ja osallistut muun muassa kehitysprojekteihimme.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

– alempi korkeakoulututkinto tai vahva osaaminen ICT-alalta
– erinomainen asiakaspalveluasenne ja vuorovaikutustaitoja (myös englanniksi)
– ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa
– ymmärrys ICT-laitteiden asennuksesta ja ylläpidosta sekä halu oppia uutta
– ajokortti (työ sisältää liikkumista eri kohteissa kaivosalueella).

Luemme eduksesi myös seuraavan osaamisen:

– Android-mobiilikäyttöjärjestelmä
– mobiililaitteiden hallintajärjestelmät
– päivittäinen Office 365 -käytön tuki
– SCCM-järjestämä tai vastaava
– Windows Domain -perusteet (AD, GPO).

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.5.2020. Täytämme tehtävän kohdatessamme sopivan hakijan. Lisätietoja saat ICT & Automation -tiimin päälliköltä Jan Nakolinnalta, puh. 040 8425 414, jan.nakolinna@agnicoeagle.com.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.5.2020

Haku päättyy: 24.5.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni