Työpaikat

Haemme kehitysinsinööriä (rikastamotekniikka)

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivokselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

KEHITYSINSINÖÖRIÄ (RIKASTAMOTEKNIIKKA)

Rikastamon kehitysinsinöörinä vastaat laiteteknologian kehittämisestä mekaniikan osalta. Kunnossapitotiimin jäsenenä osallistut tuotannon optimointiin ottaen huomioon turvallisuus-, laatu-, ympäristö- ja tehokkuusnäkökulmat. Teet yhteistyötä tuotanto- ja kunnossapitohenkilöstön, tuotanto-, automaatio- ja luotettavuusinsinöörien sekä metallurgien kanssa.

Työsi sisältää niin pienten kuin laajojenkin laiteteknisten ongelmien ratkaisua, kehitys- ja modifikaatioprojektien koordinointia ja työnjohtoa kentällä. Työssäsi pääset yhdistämään mekaanisen kunnossapidon, laitesuunnittelun ja prosessikehityksen taitojasi. Suunnittelutyön, teknisen piirtämisen ja laskennan sekä asennusresurssit hankit yhteistyökumppaneiltamme. Työsi on monipuolista, koska sinulla on myös mahdollisuus runsaaseen kenttätyöskentelyyn.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

– teknisen alan korkeakoulututkinto (esimerkiksi prosessi-, kone-, kunnossapito- tai koneautomaatiotekniikka) tai vahva prosessi- tai laitetekniikan tai mekaanisen kunnossapidon osaaminen
– tinkimätön turvallisuusasenne
– prosessi- tai laitetekniikan ymmärrys erityisesti mekaniikan osalta ja hyvä taito lukea teknisiä dokumentteja
– käytännönläheinen ote kehittämiseen ja intoa työskennellä tuotantoympäristössä
– sähäkkä ja itseohjautuva tapa tehdä työtä
– projektijohtamisen ja työnjohdon osaamista.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.5.2020. Lisätietoja saat rikastamon kunnossapitotiimin päälliköltä Kimmo Haataiselta, puh.040 7242 855.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.5.2020

Haku päättyy: 24.5.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni