Työpaikat

Haemme mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelijaa

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Haemme Kittilän kaivokselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON TYÖNSUUNNITTELIJA

Työnsuunnittelijana olet osa rikastamon osaavaa kunnossapitotiimiä. Vastaat rikastamon mekaanisen kunnossapidon operatiivisesta työnsuunnittelusta viikkotasolla. Työsi sisältää muun muassa kunnossapitotöiden aikataulutusta, varaosien kartoitusta ja hankintaa sekä asennusvalvontaa.

Tuet työparinasi työskentelevää vuosihuolto- ja seisokkisuunnittelusta vastaavaa kollegaasi. Muita tärkeitä yhteistyötahojasi ovat kunnossapidon työnjohtajat ja heidän asentajatiiminsä, tuotantohenkilöstö ja prosessikehitykseen osallistuvat henkilöt, ostajat sekä luotettavuusinsinöörit.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

– teknisen alan korkeakoulututkinto (esimerkiksi prosessi-, kone-, kunnossapito- tai koneautomaatiotekniikka) tai osaamista mekaanisesta kunnossapidosta
– tinkimätön turvallisuusasenne
– suunnitelmallinen ja tuloksekas tapa tehdä työt
– itseohjautuvuutta ja tiimitaitoja
– ymmärrys mekaanisesta kunnossapidosta, sen suunnittelusta ja tietojärjestelmistä
– järjestelmätaitoja ja teknisten dokumenttien lukutaitoa.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.5.2020. Lisätietoja saat rikastamon kunnossapitotiimin päälliköltä Kimmo Haataiselta, puh. 040 7242 855.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 5.5.2020

Haku päättyy: 24.5.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni