UAV-MEMO -projektin loppuseminaari

18.11.2016, 12:00 - varaukset
Kartta latautuu...

Ajankohta
18.11.2016
12:00 - 16:00

Paikka
Lapin Yliopisto


UAV-MEMO -projektin loppuseminaari perjantaina 18.11.2016 Lapin Yliopistossa

Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) ja Lapin yliopiston (LaY) yhteisrahoitteisen UAV-MEMO -projektin (Unmanned Aerial Vehicles in Mineral Exploration and Mining Operations in the Arctic areas of Finland) loppuseminaari järjestetään perjantaina 18.11 Lapin Yliopistossa.

Aika: Perjantai 18.11.2016 klo 12-16

Paikka: Lapin Yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

F-siipi, Taiteiden tiedekunta, Mauri-sali, F1027

Projekti kuuluu Tekes Green Mining – Huomaamaton ja älykäs kaivos 2011-2016 -ohjelmaan.  GTK ja LaY ovat projektissa tutkineet UAV -laitteiden teknistä ja oikeudellista soveltuvuutta malminetsinnän ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. GTK on tutkinut UAV -laitteiden teknistä soveltuvuutta, selvittänyt asiakastarpeita sekä toteuttanut testimittauksia. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa on selvitetty UAV -laitteiden käytön sääntelyn nykytilaa Suomen ilmatilassa. Seminaarissa esitellään projektin tuloksia.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset sähköpostitse allekirjoittaneelle (heikki.salmirinne@gtk.fi) tiistaihin 15.11 mennessä. Ilmoittakaa samalla myös mahdolliset ruoka-allergiat.

Seminaarin esitelmiä voi kuunnella myös etäyhteyden avulla ottamalla verkkoselaimella yhteyden osoitteeseen https://connect.funet.fi/uav-memo/. Vieraat valitsevat ”Enter as a Guest”, antavat nimensä sille varattuun kenttään ja ottavat yhteyden käyttöön painamalla ”Enter Room”.

 

Tervetuloa seminaariin. Tilaisuus on avoin kaikille.

Terveisin,

Heikki Salmirinne (GTK) ja Mikko Huttunen (LaY)