Tuotannon ja varastoinnin turvallisuuden säädösten uudistuminen jatkuu – oletko ajan tasalla?

4.11.2014, 00:00 - Pekka Suomela
Kartta latautuu...

Ajankohta
04.11.2014
Koko päivä

Paikka
Messukeskus Helsinki


Teemapäivä 4.11.2014
 Nykyiset vaarallisten kemikaalien turvallista käsittelyä ja varastointia koskevat asetukset tulivat voimaan vuoden 2013 alussa. Parhaillaan valmistellaan Seveso III -direktiivin muutoksia kemikaaliturvallisuuslakiin ja sen asetuksiin. Luokitusjärjestelmä muuttuu CLP-asetuksen mukaiseksi ja tiedottamisvelvollisuus laajenee. Myös räjähteitä koskeviin säädöksiin on tulossa muutoksia. Mikä muu muuttuu?
 
Kemianteollisuus ry järjestää 4.11.2014 teemapäivän turvallisuussäädösten uudistuksista. Helsingin Messukeskuksessa pidettävä koulutustilaisuus on tarkoitettu erityisesti yritysten tuotannosta, varastoinnista ja niiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille. Säädökset koskevat kemianteollisuuden lisäksi lukuisten muiden toimialojen yrityksiä.
 
Teemapäivän asiantuntijat kertovat, mitkä tulevat olemaan merkittävimmät muutokset säädöksissä ja mitä ne merkitsevät yritysten toiminnassa. Tarjolla on tuoretta tietoa ja tukea toimeenpanoon ja sen valmisteluun. Tule ottamaan säädösmuutokset haltuun ja saamaan vastauksia kysymyksiisi.
Kurssin hinta on 420 euroa +alv 24 % Kemianteollisuus ry:n jäsenille ja 630 euroa +alv 24 % muille osallistujille. Hinta sisältää myös tilaisuudessa jaettavan materiaalin, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvin.
 
Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteessa
 
Varaa paikkasi heti – ilmoittautuminen päättyy 22.10.2014.
 
Kemianteollisuus ry