Opi kaivosalan vastuullisuudesta TSM-standardin kautta

22.1.2015, 08:30 - varaukset
Kartta latautuu...

Ajankohta
22.01.2015
08:30 - 17:00

Paikka
Glo Hotel Art


Vapaaehtoiset vastuullisuusstandardit ovat tätä päivää. Maailmalla on kehitetty useita kaivosteollisuuden vastuullisuuden edistämiseen tähtääviä standardeja, joita käytetään myös Suomessa. Yksi näistä on TSM eli Towards Sustainable Mining. TSM tarjoaa konkreettisia keinoja keskeisimpien riskien hallintaan ja suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen kestävän kehityksen näkökulmasta.

TSM on Kanadassa kaivosalalle 2000-luvun alussa kehitetty standardi, joka auttaa yhtiöitä parantamaan toimintaansa sekä sosiaalisen, taloudellisen että ympäristövastuun näkökulmasta. Sen on kehittänyt Kanadan kaivosteollisuusyhdistys Mining Association of Canada (MAC), joka pitää sidosryhmien kanssa käytävää vuoropuhelua elintärkeänä kaivosteollisuudelle.

MAC:n valtuuttamina TSM-kouluttajina työpajassa toimii kaksi kanadalaista Stratoksen asiantuntijaa, jotka tuntevat standardin kuin omat taskunsa. Tilaisuudessa perehdytään TSM:iin ja sen tuomiin hyötyihin käytännön esimerkkien ja ryhmätyön keinoin.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaisuuden kieli on englanti.

Järjestämme kaksi samansisältöistä työpajaa ti 20.1. ja to 22.1. kutsutilaisuuksina. Mikäli kiinnostuit, lähetä meille sähköpostia: kaivos@sitra.fi