Kutsutilaisuus: Malminetsinnän ja kehityshankkeiden pelisäännöt

22.9.2014, 12:00 - Jenna Stenroos
Kartta latautuu...

Ajankohta
22.09.2014
12:00 - 17:00

Paikka
Hotelli-ravintola Lasaretti


Seminaarin tavoitteena on lisätä toiminnanharjoittajien lupaosaamista sekä osapuolten välistä yhteisymmärrystä malminetsinnässä sekä alan muissa hankkeissa ja projekteissa. Keskustelun ja ryhmätöiden avulla etsitään yhteisiä pelisääntöjä sekä keinoja parantaa tiedonkulkua ja ratkaista lupamenettelyihin liittyviä ongelmia. Seminaarissa keskitytään nimenomaisesti kaivosalan lupamenettelyihin.
Viestintätoimisto Kaiku Helsinki järjesti Bioenergia ry:n, TEM:n ja YM:n kanssa vastaavanlaisen turvealan työpajan viime vuoden lopulla ja se sai erittäin hyvän vastaanoton kaikilta osapuolilta. Kaiku Helsingin roolina on toimia tapahtuman fasilitaattorina ja varmistaa tuloksekas ja avoin keskusteluilmapiiri.
Järjestäjät toivovat vastauksia alla olevan linkin kautta ennakkokyselyyn, jonka avulla pystytään tarkentamaan työpajan sisältöä. Kyselyyn pyydetään vastaamaan, vaikka ei pääsisi paikalle. https://www.webropolsurveys.com/S/722039F0B5D09A13.par 
Järjestäjät toivovat osallistujia vahvistamaan osallistumisensa vastaamalla tähän viestiin osoitteella jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi 15. syyskuuta mennessä. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Seminaarissa tarjotaan lounas.