Koulutusta padon omistajille

12.10.2016, 00:00 - ProKaivos
Kartta latautuu...

Ajankohta
12.10.2016 - 13.10.2016
Koko päivä

Paikka
Suomen Ympäristökeskus


Kainuun ELY-keskus järjestää koulutusta padon omistajille ja patojen kanssa työskenteleville. Koulutus pohjautuu aiemmin padon omistajille tehtyy kyselyyn koulutustarpeesta.

Koulutus käynnistetään 12.-13. lokakuuta 2016. Ensimmäisenä päivänä (12.10.) koulutuksen aiheina ovat patoturvallisuuslainsäädäntö, patoturvallisuuden tietojärjestelmä sekä patojen tarkkailu. Toisen päivän (13.10) aiheena on maapatojen rakenne ja toiminta sekä maapatojen ikääntyminen ja korjaustarpeet.  Koulutus on maksullinen.

Koulutus järjestetään Helsingissä, Suomen ympäristökeskuksen auditoriossa osoitteessa Mechelininkatu 34a. Koulutukseen voi osallistua myös videon välityksellä seuraavilta paikkakunnilta: Kainuun ELY-keskuksessa (Kalliokatu 4) Lapin ELY-keskuksessa Rovaniemellä (Hallituskatu 3 B), Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa Oulussa (Veteraaninkatu 1), Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa Kokkolassa (Torikatu 40) sekä Seinäjolla (Alvar Aallon katu 8).

Koulutukseen ilmoittautuminen onnistuu webropolissa:

https://www.webropolsurveys.com/S/14E9EB652FC31C0F.par

Tiedoksi vielä: webropol-linkki on kaksisivuinen. Ekalla sivulla on tiedot koulutuksesta ja kakkossivulla ilmoittautumisosio. Mikäli käy niin, että webropol aukeaa kakkossivulta eli ilmoittautumissivulta, pääsee infosivulle klikkaamalla sivun alalaidasta edellinen.

Lisätietoja: Eija Isomäki (sähköposti etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi)