Kairauspäivä 2016 – Kairaus ja turvallisuus

22.11.2016, 00:00 - ProKaivos
Kartta latautuu...

Ajankohta
22.11.2016
00:00

Paikka
Jyväskylän paviljonki


Tilaisuus on kaikille avoin. Kutsun saaneita rohkaistaan välittämään tietoa Kairauspäivästä asiasta mahdollisesti kiinnostuneille. Lisätietoja: leena.rajavuori(at)agnicoeagle.com, p.040-3501127

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 28.10.2016 mennessä suoraan Leena Rajavuorelle sähköpostilla osoitteeseen leena.rajavuori(at)agnicoeagle.com. Otsikoi viesti:  ’Kairauspäivä 2016 – Ilmoittautuminen’. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat asiat:
•                          Etunimi ja Sukunimi
•                          Yrityksen nimi
•                          Sähköposti
•                          Puhelinnumero
•                          Oletko VMY:n jäsen
•                          Mahdolliset ruoka-aineallergiat

Mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin paikkoja, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli samasta yhtiöstä tulee useampi osanottaja, kaikki voidaan ilmoittaa samalla viestillä.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 40 € Vuorimiesyhdistyksen jäseniltä, 50 € ei jäseniltä ja 0 € esitelmöitsijöiltä. Osallistumismaksu sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

PAIKKA

Kairauspäivä järjestetään Alvar-luentosali Jyväskylän Paviljonki – messu- ja kongressikeskuksen 3. kerroksessa. Osoite:  Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä . Tarkemmat kartat löytyvät Jyväskylän Paviljongin nettisivuilta (http://www.jklpaviljonki.fi/fi)

MUUTA

Pysäköinti:       Jyväskylän Paviljongin alueella on runsaasti pysäköintitilaa.  Paviljongissa on kaksi katettua pysäköintipaikkaa: Paviljonki 1 parkkihalli ja Paviljonki 2 parkkitalo. Lisäksi P3-pysäköintialue on käytössä. Pysäköinti on maksullista.

Ruokailu:          Saatavilla on laktoositon, gluteeniton ja kasvisruokavaihtoehto. Näitä ei ole esillä, mutta annoksen saa ravintolan henkilökunnalta pyytämällä. Muut ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.