Inspecta Oy:n Kaivostoiminnan turvallisuus -koulutus

20.5.2014, 08:30 - varaukset
Kartta latautuu...

Ajankohta
20.05.2014 - 21.05.2014
08:30 - 12:45

Paikka
Cumulus Oulu


Järjestämme Oulun Kaivos ja Kunnossapito 2014 –messujen aikaan Oulussa kaivostoiminnanturvallisuus -koulutuksen. Koulutuksen päättymisen jälkeen järjestetään kuljetus messuille Ouluhalliin.

Koulutuksessa käydään läpi kaivostoimintaan liittyvää lainsäädäntöä sekä viranomaismääräyksiä. Erilaisten riskien arvioinnista ja niiden hallinnasta esitetään toimintamalleja sekä opetetaan niihin liittyvien menetelmien käyttöä. Pääaiheina ovat työ-, ympäristö-, kemikaali-, automaatio- ja koneturvallisuuteen liittyvien riskien turvallinen hallinta.

Koulutuksen tavoitteena on antaa laaja-alaista tietoa kaivosten, rikastamoiden ja muiden kaivostoimintaan liittyvien laitosten turvallisuuden varmistamisesta. Kattavasti suoritettu riskien kartoittaminen ja niiden kokonaisvaltainen hallinta varmistavat turvalliset toimintatavat. Koulutuksessa esitettävien riskienhallintamenetelmien ja dokumentaation tarkoituksena on toimia lupaprosessien tukena sekä auttaa osaltaan tarvittavien lupien ja hyväksyntöjen hakemisessa. Kokonaisvaltainen riskien hallinta takaa myös laitoksen turvallisen toiminnan ilman turhia keskeytyksiä.

Tutustu koulutuksen tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä!