Arctic Geoinvest -KICK OFF

13.6.2017, 08:00 - varaukset
Kartta latautuu...

Ajankohta
13.06.2017
08:00 - 12:00

Paikka
Santasport Lapin Urheiluopisto


Arctic Geoinvest -KICK OFF vauhdittaa T&K-toimintaan kytkeytyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja tuo esille seudulla tehtävää arktista huippututkimusta. Ohjelmassa luvassa kiinnostavia näkökulmia sekä tutkimuksen että yritysten näkökulmasta onnistuneesti toteutetusta innovaatiotoiminnasta, innovaatioiden kaupallistamisesta ja tarjolla olevista rahoituslähteistä.

Nyt on mahdollisuus hyvään verkostoitumiseen ja tavata mielenkiintoisia kontakteja helposti yhden aamupäivän aikana. Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja tutkimusorganisaatioille, jotka etsivät uusia kumppanuuksia kehityshankkeisiinsa sekä vauhtia arktisten osaamisalojen kasvuun. Mukaan on kutsuttu yrityksiä eri toimialoilta, T&K -toimijoita, yrityskehittäjiä ja rahoittajien edustajia.
Tilaisuuden toteuttaa Tähtikunta Oy yhdessä partneritoteuttajiensa kanssa. Partneritoteuttajat ovat: Sodankylän geofysiikan observatorio, Ilmatieteen laitos, Geologian tutkimuskeskus, Paikkatietokeskus ja Lapin ammattikorkeakoulu.
Mukana: Rovaniemen Kehitys Oy, Digipolis ja KIDEVE Kittilä sekä Enontekiön ja Sodankylän kunnat.  

 Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen tarjoilujen ja materiaalien varmistamiseksi. Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2017: merja.aikio-paavola@businesslappi.fi

Ohjelma

Kutsua saa vapaasti jakaa omissa verkostoissanne.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JA NÄKEMISIIN ROVANIEMELLÄ!

Lisätietoja tilaisuudesta antaa:
Merja Aikio-Paavola
Puh.  040 1738760
merja.aikio-paavola@businesslappi.fi

 *Arctic Geoinvest on markkinointinimi Arktinen geoinnovaatiokeskus -hankkeelle, jota rahoittaa Lapin liitto ja hallinnoi Tähtikunta Oy. Hanketta rahoitetaan EAKR-rahoituksella.