Kesätyöntekijöitä Kevitsan kaivokselle

20.1.2015, 13:12 - ProKaivos

Nyt voit hakea kesätöihin Kevitsan kaivokselle! Kesätyö on erinomainen mahdollisuus tutustua opiskelemaasi alaan ja saada arvokasta työkokemusta. Kevitsassa on soveltuvia ja mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia monen alan opiskelijoille ammattikoulusta yliopistoon, ensimmäisen vuoden opiskelijasta vastavalmistuneeseen. Tuotannon työtehtävät edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa ja tukitoimintojen työtehtävissä englannin kielitaito on eduksi. Kesätyöntekijöiltä edellytämme 18-vuoden ikää.

Kesätyöntekijämme työskentelevät sekä tuotanto- että tukitoiminnoissa seuraavilla aloilla:
 Poraus ja louheensiirto
 Rikastusprosessi ja metallurgia
 Rikastamon kunnossapito
 Sähkö- ja instrumentointikunnossapito
 Kaivoskoneiden huolto
 Geologia ja kaivossuunnittelu
 Henkilöstöhallinto
 Taloushallinto
 Ympäristöosasto
 Hankinta, logistiikka ja varasto
 Työterveys ja turvallisuus

Kesätyöpaikkojen haku alkaa 13.1. ja päättyy 15.2.2015. Maksamme kesätyöstä joko tunti- tai kuukausipalkkaa tehtävästä riippuen. Asumisen Sodankylässä kesätyöntekijät järjestävät itse. Pyydämme kirjoittamaan avoimen hakemuskirjeen, jossa kerrot taustastasi sekä minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja liittämään hakemukseen ansioluettelosi. Otamme huomioon kaikki sähköisen hakulomakkeen kautta jätetyt hakemukset.
Kutsumme sinut työhaastatteluun helmi-/maaliskuun aikana, mikäli meillä on tarjota kokemustasi ja koulutustasi vastaavia kesätyötehtäviä.

Hae kesätyöpaikkaa nyt täyttämällä sähköinen hakulomake ja liittämällä ansioluettelosi osoitteessa:
www.first-quantum.com /careers