Kaivosseminaari19, Vuokatti 5. – 7.6.2019 seminaariohjelma julkaistu – ilmouttaudu nyt

26.3.2019, 17:41 - Jenna Stenroos

Suomen kaivosteollisuus ja sen sidosryhmät kokoontuvat kesän alussa Kaivosseminaariin Vuokatin Katinkultaan. Kaivosseminaari19 käynnistyy Sotkamo Silverin ja Terrafamen kaivosekskursioilla sekä kaivosteollisuuden vaikuttajailtapäivällä, jonka puheenvuorot pureutuvat kaivosteollisuuden merkittävyyteen sekä toiminnan reunaehtoihin – lainsäädäntöön, raaka-ainevirtoihin ja niiden omistajuuteen, vastuullisuuteen sekä toimialan imagoon.

Toinen seminaaripäivä käynnistyy toimialakatsauksella sekä kaivosten investointi- ja muilla katsauksilla. Ohjelma jatkuu kaivosteknologiatarpeiden ja tarjonnan kohtaamiskeskustelulla sekä Kainuun kaivosklusteri -nostoilla. Sokerina seminaaripäivän pohjalla kuullaan Sotkamo Silverin taustatarina. Illan päätteeksi seminaarin virallinen iltajuhla juhlaillallisen ja illanvieton merkeissä.

Kaivosseminaarin päätöspäivänä perjantaina 7.6. osallistujille on vielä tarjolla tiivis aamupäiväsessio kaivoshankkeiden tilannepäivitysten, kaivosviranomaiskatsauksen sekä kiertotalouden teemojen parissa. Kaivosseminaari19 -tapahtuma päättyy ajatuksia herättävään Mikä on kestävää kaivosteollisuutta -paneelikeskusteluun.

Suomen kaivoksista ja kaivoshankkeista seminaarissa ovat esillä Sotkamo Silverin Hopeakaivos, Terrafamen kaivos, Mondo Minerals, Outokumpu Chromen Kemin kaivos, Bolidenin Kevitsan kaivos, Nordic Goldin Laivankaivos sekä Tulikiven, Keliberin, FinnCobaltin ja Hannukainen Miningin kaivoshankkeet

  • 5.6. ekskursiot, seminaarin avaussessio ”Kaivokset, niiden merkitys ja reunaehdot” ja Cocktails By Sponsors -iltatilaisuus
  • 6.6. seminaarin jatko ”Kaivosinvestoinnit ja kaivosteollisuuden teknologiatarjonta” sekä Kaivosseminaarin virallinen iltajuhla
  • 7.6. seminaarin päätöspaneeli ”Mikä on kestävää kaivosteollisuutta”. Lisäksi päivä tarjoaa tilaisuuden eri toimijoiden / yhdistysten / verkostojen työpajoille.

Lisätietoa Kaivosseminaarista löydät täältä.

Seminaariohjelma ja tapahtumainfo täällä.

Ilmoittautuminen seminaariin tästä.

Seminaarin järjestää Suomen kaivosyrittäjät ry yhteistyössä Infrasuunnittelu Oy, Kainuun Etu Oy sekä Kaivosteollisuus ry.