Kaivosseminaari19, Vuokatti 5. – 7.6.2019

26.3.2019, 17:41 - Jenna Stenroos

Suomen kaivosteollisuuden ammattilaiset ja sidosryhmät kokoontuvat tulevan kesän alussa Kaivosseminaariin Vuokattiin. Toimialan ajankohtaisten teemanostojen ohessa osallistujilla on hyvä tilaisuus päästä kaivosvierailulle, verkostoitua sekä ideoida myös uutta. Kaivosseminaari järjestetään Vuokatissa Sotkamo Silver Oy:n Hopeakaivoksen käynnistymistä juhlistaen.

 

  • 5.6. ekskursiot, seminaarin avaussessio ”Kaivokset, niiden merkitys ja reunaehdot” ja Cocktails By Sponsors -iltatilaisuus
  • 6.6. seminaarin jatko ”Kaivosinvestoinnit ja kaivosteollisuuden teknologiatarjonta” sekä Kaivosseminaarin virallinen iltajuhla
  • 7.6. seminaarin päätöspaneeli ”Mikä on kestävää kaivosteollisuutta”. Lisäksi päivä tarjoaa tilaisuuden eri toimijoiden / yhdistysten / verkostojen työpajoille.

Seminaariohjelma ja lisätietoja tapahtuman osallistumismaksusta, majoituskiintiöstä sekä sponsorointimahdollisuuksista julkaistaan viikolla 14. Pysythän kuulolla ja varmistat mukanaolosi!

Seminaarin järjestää Suomen kaivosyrittäjät ry yhteistyössä Infrasuunnittelu Oy, Kainuun Etu Oy sekä Kaivosteollisuus ry.