Kaivosalan tilastot, asiakirjat ja kartat ProKaivoksen Tietolouhoksesta

20.8.2014, 16:07 - Ylläpito

ProKaivos-palvelussa on avattu uusi Tietolouhos-osio, josta löytyy laajalti tietoa kaivostoiminnasta. Tietolouhos sisältää tutkimuksia, virallisia asiakirjoja ja vaikkapa tietoa alan lainsäädännöstä tiedostoina sekä linkkeinä.

Tietolouhos sisältää kaivostoimintaa eri puolilta havainnollistavia asiakirjoja ja linkkejä. Louhoksesta voi hakea vaikkapa linkkejä kaivoskarttoihin, tietoa poronhoidosta kaivosalueilla, Suomen kaivoslain käännöksen englanniksi, kansainvälisiä Fraser-kaivosraportteja ja vuoden 2013 louhintatilastot.

Tietolouhoksen sisältämät asiakirjat ja linkit on helposti haettavissa asiasanan mukaan. Tiedon löytämistä helpottaa myös jako viiteen kategoriaan, joita ovat kaivostoiminta ja rikastus, malminetsintä, tilastot, yhteiskunta ja ympäristö sekä koulutus ja tutkimus.

Käyttäjät voivat lisätä tiedostoja Tietolouhokseen hankkimalla käyttäjätunnuksen ja rekisteröitymällä palveluun. Tiedon hakeminen onnistuu ilman rekisteröitymistä.

Tietolouhosta kehitetään jatkuvasti ja siksi käyttäjien kommentit ovatkin tervetulleita. Kommentteja voi lähettää ProKaivos-sivun yläosassa olevalla palautetoiminnolla.

Tietolouhos